Med den kom våren, hela 15 grader i Göteborg i måndags men se så roligt skulle vi inte få ha det....
De här bilderna tog jag i går från mitt kontorsfönster.
Det var ett riktigt busväder i tisdags och i dag skulle det komma ett nytt med orange varning men allafall i Göteborg så stämde inte riktigt det.
 
Ja, ja det är ju så här varje år, det ska ner som mormor sa.
 
Påsken är som sagt över, jag tog ledigt både torsdag och del av tisdagen och det är jag tacksam för.
Dottern och jag stod på Kvibergsmarknad och sålde av hennes grejer mest men även lite som var mitt.
Man har tyvärr inte orken längre för sånt där, efter lördag och söndag där så var jag totalt utslagen 😔
Efter 3 utmattningar på 16 år så finns det inte krafter längre tyvärr även om lusten, viljan och glädjen finns så hänger inte kroppen med.
Trist är det.
Jag fick lite påskfirande ändå, var i Sankt Pauli kyrkan söndag kväll och den var fullsmockad av min kyrka, Hillsong, vi hade hyrt denna vackra kyrka för en Lovsångsgudstjänst och den blev mäktig, tacksam att jag gick dit trotts trötthet.
 
Han är uppstånden!
 
På måndagen hade jag huset fullt av nära och kära, min förlängda familj från Argentina och mina extra barn Nicole och Magnus.
 
Jag var inte mycket till värdinna, jo till frukost lyckades jag göra pannkakor men värre blev det till lunch men vi löste det med Foodora.
 
Tiden närmar sig 😁
14 augusti går flyttlasset, samma dag skriver jag över lägenheten på mina köpare och när lasset går så går jag också ut för sista gången från dörrar som varit mitt hem i över 26 år.
Lite märkligt känns det ändå, Bella känner inte till något annat barndomshem, hon kom hit när hon var 2 och i år fyller hon 29.
 
Jag känner mig ännu en gång modig som tagit ett steg för att mitt liv ska bli till det bättre, ibland snurrar man runt i ekorrhjulet och ser inte att om jag vill ha det annorlunda så är det bara JAG (läs DU) som kan förändra det.
Jag gjorde det för 14 år sedan med min skilsmässa och jag gjorde det för 6 år sedan när jag gav mig ut på min 9 månaders livs resa för att just få en förändring efter flera år fast i utmattning och depression och jag fick en markant förändring, kom tillbaka som en ny människa.
Bara VI kan ta kommandot över våra liv.
Det är inte värt att stampa runt i samma gegga om man istället kan hitta en grön gräsmatta på en ny fräsch plats där man kan springa runt och bara må toppen.
Uppbrått är inte farligt bara bra tror jag, det formar och ger oss nya vyer.
Livet är för kort för att bara överleva man måste LEVA.
 
Tack för ordet denna torsdag 4 april
Trevlig afton gott folk 💕

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress