26 juni 2024

Livet….

Dagbok

I går hörde kusinbarnen av sig och undrade om jag ville följa med dem ut på stan, de ville ta sig upp till olika utsiktsplatser här i Göteborg.
Självklart ville jag det 🙂
Vi möttes på Järntorget, tog en fika på Bröd och Salt och sen upp till Masthuggskyrkan för att titta på vårt vackra Göteborg
I denna stad har jag skapat många minnen både bra och dåliga men mest bra.
Här har mina underbara barn vuxit upp, här har jag haft fantastiska kollegor på olika jobb, här har jag fått vänner för livet.
Göteborg med andra ord har gett mig så mycket att vara tacksam för.
 
Vid lunch igår så träffade jag min Mia.
Hon ringde mig förra veckan och sa vi MÅSTE träffas nästa vecka över en lunch och då ska vi gå till Vallgatan, en POP UP restaurang som drivs av @katjapalmdahl och hennes familj, bara i juni så det var i grevens tid.
Har aldrig någonsin smakat en så god sallad, sommarsallad med räkor och ägg, det absolut ljuvligaste mina smaklökar kommit nära.
Den var ju inte bara god den var vacker som en sommardag.
Är du i Göteborg så får du inte missa detta ställe, dom stänger på söndag om jag förstått rätt, kan vara fredag också, så skynda, skynda. Mittemot Engelska Tapetmagasinet.
Katja var med i Kockarnas kamp 2022, har ingen aning om hon vann (hon borde) för jag tittar inte mycket på TV men duktig är hon.
 
Efter Masthuggstorget, så var tanken att vi skulle gå upp till Skansens Krona men jag hade ett stort behov av att uppsöka en toalett vilket inte var möjligt i omgivningarna så jag bestämde mig för att inte följa med utan åka hem. Väldigt dåligt beslut.....
Eftersom det var 12 minuters väntetid på 2:an vid Domkyrkan så väljer jag att ta mig till Kungsportsplatsen där 4:an går.
Väl vid hållplatsen så vrider sig foten på något konstigt vänster och jag slår ner i backen, slår sönder knäna och tar emot med händerna så tummen har fått sig en stukning, andra handen är uppskrapad och knät var dubbelt så stort och uppskrapat men jag la is på när jag kom hem och svullnaden la sig.
Underbara unga människor som kom till tants undsättning, såg till att få upp mig och kollade så allt va OK.
Kan säga att idag känns det som att hela kroppen har fått stryk, det ömmar överall, men inget är brutet och det är jag så tacksam för.
Det är bara att inse att man är inte så ung längre som hjärnan vill tro.
I dag har jag inte varit utanför dörren, det är egentligen träningsdag men det kändes inte som att det var nödvändigt idag 😣
 
Då var den här dagen snart slut, i alla fall för mig som bestämt mig att försöka komma i säng före 22:00, bästa sömnen får man mellan 21-02, bara så ni vet
 
God afton gott folk 💖
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress