Systuga på årets näst sista dag!

publicerat i Dagbok;
 
Jag är kvar i Malmö och njuter av bror med familj, i går fick vi för oss jag och svägerskan att vi skulle sy varsin klänning, så vi stack till Stoff & Stil för att hitta mönster och tyg, det finns en del tyger att välja på, riktigt rolig affär.
 
I dag blev systuga här hemma hela dagen, vi har nålat, klippt och sytt fram till 21:30, men nu får det vara nog, vi hade en tanke om att ha klänningarna på nyår men vi var lite överentusiastika där, jag är lite ringrostig, har inte sytt  kläder på väldigt länge och det tar längre tid än man tror.....
 
 
 
Konsentrationen är på topp
 
Ett härligt mjukt tyg i underbara färger.
 
Lotta är nästan klar, smådetaljer kvar... det är dom som tar tid.
 
Ja, vi har haft en mysig dag, brorsan är Guld, han har servat med fika, middag, efterrätt, lite rörmockeri och barnpassning så vi ska kunna jobba ostört, det är inget jag är van vid, fantastiskt.
 
Tänk att det är sista dagen på 2013 i morgon, vilket år! Jag har upplevt mycket, det har varit fantastiskt på många sätt, jag är tacksam för mycket, det har också varit ett tufft år, där jag stundvis inte vetat om jag ska orka med dagen, men det har gått och nu ser jag framåt, det kan bara bli bättre, jag ser mycket ljust på framtiden, tror på 2014 som mitt ÅR och ditt.
Vi har mycket att se framemot om vi bestämmer oss för att detta ska bli bra och är ödmjuka inför livet.
Jag är tacksam till min Gud som inte ger mig mer prövning än jag klarar av och bär mig när jag behöver det.
 
Ett Gott Slut till er alla, om ca 25 timmar har vi ett nytt År och underbara möjligheter om vi vill ta till vara på det.
Kram på er!

Flytta på dig det är ju Batman....

publicerat i Dagbok;
 
Ja så sa Filip till sin moster i dag när jag ville fota de minsta syskonbarnen i soffan, bara att flytta på sig då, vad har jag att komma med jämfört med Batman...
 
Vi var några stycken
 
I dag åkte Bella och Maria i väg på sitt tre veckors äventyr, åh vad jag kommer att sakna henne och som den hönsmamma jag är så kommer jag att vara riktigt orolig i tre veckor...
Men jag önskar dem det bästa och att de får ha det hur mysigt som helst, att de får uppleva en underbar resa med en massa härliga intryck.
 
 
Medan en del åker till Thailand så får vi andra nöja oss med att spela Domino.
 
Dessa får man bära hela nästa spelrunda om man kommer sist, jag bjuder på den....
 
Och den här om man kommer näst sist. Man har inte roligare än man gör sig...
 
Nu är huset ganska så tyst, alla har lämnat förutom jag, jag stannar till över nyår, ska bli så mysigt att umgås med bror, svägerska och syskonbarnen det blir inte så ofta.
Jag mår gott av den här familjen, de ger mig så mycket god energi.
Vi är ganska så möra allihopa så det blir en tidig kväll i kväll.
God kväll gott folk

Minnen!

publicerat i Dagbok;
 
Hittade lite foton på min bror och svägerskas stora fotoanslagstavla, detta är jag som 10-åring
 
Och här har ni mig som 4-5 åring
 
Ganska så söt bild om jag får säga det själv
 
Det är härligt med gamla foton, min pappa var duktig på att fota när vi var barn, han framkallade själv också, så det finns lite roliga bilder, jag återkommer senare med mer.
Tänk vad mycket minnen det finns i bilder, tittar man på vissa bilder så kan man nästan vara tillbaka på platsen en stund och åter känna dofter och känslan.
Jag älskar foton.
Natten blev kort för mig, skönt då att man har en dator till sällskap när man ligger och lyssnar på två tonårstjejer som snusar gott.
 
Välkomna upp till en ny dag, ta vara på den!