Tillbaks efter en underbar helg!

publicerat i Dagbok;
I lördags morse klev jag på Stena Danica, till Fredrikshavn och satt på den i dryga 3 timmar för att sen möta upp bror, svägerska och underbara vänner.
Vi har haft en underbar helg tillsammans i deras husbilar, varit nere i Skagen och tittat på en hel del fint, men framför allt har jag fått umgås med underbara människor som gör mig gott.
Mycket snack, mycket mat i alla former, mycket skratt.
Vi började vår helg med ett besök på ett akuarium
Ulla och Christian vid sälarna
 
Sen blev det Skagen och lite god mat
Detta var mitt och Gunillas val, underbart gott
Ullas
Och killarnas
 
I går cyklade vi tjejer ut till Grenen, killarna tog husbilarna.
Där besökte vi Grenens museum
När jag var barn så fick vi ofta besök av den här härliga gubben, Axel Lind, han var mina föräldrars vän och när han besökte oss så satt jag i hans knä och hörde den ena intressanta historien efter den andre. När vi bodde i Ecuador så brevväxlade vi, Axel och jag.
Detta är hans trädskor som man alltid såg honom med
Han målade underbara tavlor med marint motiv, nästan bara hav.
Jag har en som sitter över min soffa, som heter "när haven möts" underbar tavla.
Tyvärr så dog Axel för 4 år sedan då skulle han fylla 104 år, han var aktiv in i det sista. Den dag han fyllde 100 ringde min far för att gratulera då stod han och höll föredrag i sitt museum.
Han gifte sig för 5:e gången när han var 102 år och henne fick jag träffa nu, en förtjusande kvinna, de hade känt varandra i 20 år när han friade, härlig gubbe.
Efter Grenen så åkte vi till den översandade kyrkan, man ser bara kyrktornet, resten är under sanden.
Där stannade vi över natt
I dag blev det lite promenad inne i Skagen innan vi drog mot Fredrikshavn igen, jag älskar dena lilla stad med sina vackra gula hus.
Underbar helg är över nu ska jag sova och i morgon är det jobb igen.
God natt gott folk
Översättningen till andra språk är gjort av google och inte bra men hoppas ni kan förstå innebörden
 

En underbar onsdag i mitt liv!

publicerat i Dagbok;
I går hade jag hela min innegård full med ljuvliga människor, människor i alla åldrar som gör mig lycklig, om ni visste vad jag mår gott av alla dessa möten.
En liten bildkavalkad av människor som delar livet med mig på ett eller annat sätt, ljuvliga människor som är en del av samma kyrka som mig.
Är dom inte ljuvliga så säg? Linslus
Förstår ni att jag mår gott i min kyrka? alla dessa personligheter är en del av mig och jag bara njuter, och då var vi bara en bråkdel av alla som formar Connect Church.
Gemenskapen i en kyrka önskar jag alla skulle få uppleva, och då framförallt den i Connect Church, den är mycket speciell.
 
Under hela året träffas vi varje vecka i små grupper i hemmen, vi kallar det Life, på sommaren när flera av oss är borta så väljer vi att samlas på ett ställe och då är det ute om vädret tillåter, i går började vi med vår Summerlife och då var vi alltså på min härliga innergård.
Välsignad? Det är bara förnamnet för vad jag känner.
Tack alla fina som gjorde min dag i går.
 
Alla bilder är tagna av Sandra Bohlin
Översättningen till andra språk är gjort av google och inte bra men hoppas ni kan förstå innebörden
 

Ibland går det inte som man vill.....

publicerat i Dagbok;
..... och det kan nog vara bra, ibland.
 
I dag har jag vinkat av mina tjejer, ja egentligen har jag bara en men Maria är som en dotter till, hon har funnits med sedan båda tjejerna gick i nollan och i dag är det oskiljaktiga.
Intresset för surfing är stort för dem båda och i dag bar det av till Portugal, med bil....
Ja, jag vet.... ska de bila ner till Portugal? säger du och det säger nog jag också, men vad har jag att säga de är myndiga och gör vad de vill. Jag kan i allafall underlätta för dem så jag sålde min bil billigt till dem så Bella i allafall kör en bil som hon kan och som är skapligt säker.
 
Jag fick instruera dem lite var man fyller på vad mm.
Avsked är aldrig roliga men att skicka iväg sina barn på en 350 mil lång resa genom Europa med ett färskt körkort är väl inte drömscenariet direkt, Ja, jag grät så tårarna sprutade, men det är jag i en nötskal....
Jag har insett att vattenfast maskara är min grej helt enkelt.
 
De kom inte iväg förrän 19:30, skulle ner till Malmö för att sova över hos morbror med familj för att sen i morgon ta färjan från Trelleborg.
20:05 ringer telefonen då var det Bella som uppgivet berättar att pirattakräcket ifrån Biltema inte höll när de lastade på en bräda till hemma hos Maria....
Så de kom hem igen.
Energi saknas inte i dessa tjejer, de satt sig direkt och kollade efter original på nätet och hittar i Trollhättan, sätter sig i bilen och drar till Trollhättan kl 21:00, hoppas bara nu att de verkligen passar.
 
Så var det med det, i morgon gör de ett nytt försök
Lycka till nu tjejer, jag tror på er bara ni är så där kloka och försiktiga som ni två kan vara.
Älskar er med hela hjärtat och lite till
God natt gott folk
Översättningen till andra språk är gjort av google och inte bra men hoppas ni kan förstå innebörden