Ljuvliga Wilma!

publicerat i Allmänt;
I dag har jag hängt med Wilma och bara fått KÄRLEK, det kan man kalla för äkta kärlek....
 
 
Denna ljuvliga lilla unge på tre år, bara får mig att må så bra, hon kommer med sina härliga kärleksförklaringar, pussar, hålla i handen och helt plötsligt en puss på handen hon håller i, hon säger till mig "Titti jag älskar dig"
Åh vad gott det gör i mosters hjärta.
 
Hon sitter framför Teven och plockar bland alla sina dvd-filmer och frågar vilken jag vill se på, Barnen i bullerbyn eller lilla feen och sen kommer det, "får du se på Scooby Doo?" "eller får du se på Spindelmannen?" jag gör allt för att hålla mig för skratt och säger att det får jag nog inte då säger hon att Alfons Åberg får du nog se på....
Så det blir hon och jag och Alfons Åberg, det är omsorg och kärlek från en treåring, inte ska jag behöva titta på något som jag inte får även om hon gärna hade sett på Scooby Doo fast den är lite läskig.
 
Jag har varit hos min terapeut i dag och det är alltid tufft så att få avsluta dagen med två ljuvliga små barn som fyller mitt hjärta är så gott för själen och får mig att ändra riktning på mina tankar, finns nog ingen bättre terapi.
 
Nu hoppas vi på en god natt.
Sov gott, gott folk!

En ängel i min närhet!

publicerat i Allmänt, Dagbok;
Ja, jag har en ängel som vill att jag ska må bra och ser till att skämma bort mig.... fast jag vet inte vem det är.
Jag är glad i dig i alla fall och jag tror att vi har en nära relation, jag hoppas att jag någon gång kan få vara den som stöttar dig när du har det tufft.
 
Jag vill att du ska veta att jag nu har varit på Deisy Design och tittat ut vad jag vill göra.
Jag brukar inte sticka till mig själv, har inte gjort det sen 80-talet utan det är mina små systerbarn som får äran att bära mina alster.
Jag gör väl det bekvämt för mig, små koftor och tröjor går fort, men nu känner jag att eftersom jag fått detta av dig så vill jag göra något som jag kan bära och som du förhoppningsvis kan se.....
 
 
Så jag såg ut denna väst som jag tyckte var ett jätte härligt plagg och som är lite Titti, jag valde ett mörkgrått garn och färgen på ringarna har jag inte bestämt mig för än men eventuellt rött eller någon glad färg för att få lite liv i den.
De hade inte inne tillräckligt med garn så därför har jag inte kunnat börja på den, det ska nog komma i veckan.
 
För er som inte har läst det innan så fick jag ett telefonsamtal i förra veckan från en garnaffär på Avenyn där de sa att en person (som ville vara anonym) ville uppmuntra mig eftersom jag inte mådde så bra så det var bara för mig att komma dit och handla något som jag tyckte kunde passa.
Är man omringad av underbara människor? Ja det är man verkligen, en ängel i min trista vardag, det gör mig lycklig.
 
 

I väntan på stormen!

publicerat i Allmänt;
 
Riktigt mysigt faktiskt, en härlig kopp te, en god choklad, stickningen och mysbyxorna på, nu kan du komma Simone.
 
 
Tur man inte är på vägarna.
 
 
Hur många av dessa träd står kvar i morgon?