Open Doors är temat för en ny månad!

publicerat i Dagbok;
I dag har jag tillbringat i princip hela dagen i kyrkan, var hemma för att käka lite mellan 11 gudstjänsten och 16 gudstjänsten, annars har det gått i ett.
 
Jag är tacksam och lycklig för att jag har en kyrka där jag trivs och får vara med om så mycket underbart, att få vara med på tre gudstjänster en söndag där två av tre är proppfulla och de tredje är fullt det är nåd mina vänner, men vet ni vad som är bäst av allt? Jo att 3/4 delar av besökarna är människor mellan 13 och 35 år.....
 
Foto av Andrea Abrahamsson
 
Vi har så mycket kreativa team i dag fick vi lyssna till en nyskriven låt som Armando Sanchez, Tommy Sjöström och Lukas Fredriksson skrivit, helt fantastisk!
 
Armando sjöng den tillsammans med Daniela Imsen
Foto Pontus Tunhav
Armando kommer från Mexico men han har de senaste åren gått på Hillsongs College i Australien, han är så fantastiskt kreativ både med media och musik, han har blivit en välsignelse för vår kyrka.
Har vi tur så stannar han för han har hittat kärleken i svenska Jessica :-)
 
I morgon börjar en ny vecka med nya utmaningar, vi har 21 dagar framför oss med bön och fasta i kyrkan och det har vi haft de senaste 8 åren varje september, det är en tid när vi går in  konkret i bön för vår kyrka och vårt Göteborg, vi vill göra skillnad.
 
Jag ser framemot dessa 21 dagar och vi avslutar dem med en stor gudstjänst på biografen Draken vid Järntorget, det blir riktigt häfftigt, inget jag vill missa.
 
En trevlig söndagskväll gott folk och en härlig ny vecka
Kram
 
Översättning till andra språk är gjort av google och inte bra men hoppas ni kan förstå innebörden

En dag i kyrkan med öppna dörrar!

publicerat i Dagbok;
 
Jag har haft en givande dag i min kyrka i dag, vi har haft en ledardag och våra sköna pastorer har peppat oss och lyft oss under 6 timmar.
 
Jag har förmånen att vara med i en kyrka som under de första 7 månaderna i år har vuxit med 35% jämfört med förra året och under sommaren när de flesta kyrkor minskar ner sina aktiviteter och en del till och med stänger ner så har vi haft 25% mer besökare än förra året.
 
Jag skriver inte detta för att skryta det har jag inget för och inte heller våra pastorer berättar detta för oss för att vi ska sätta oss ner och känna att vi är bra och bäst, nej detta är naturligtvis pep för att vi ska vilja fortsätta bygga en kyrka som är kreativ och gör skillnad i vårt samhälle, som passionerat älskar Jesus och tjänar honom genom starka relationer och helgens fest.
 
Ja jag är tacksam att få vara en del av en stor familj som Connect Church och även Hillsong family, life is good!
 
God natt gott folk!
 
Översättningen till andra språk är gjort av google och inte bra men hoppas ni kan förstå innebörden
 
 

Vart tog den här veckan vägen??

publicerat i Dagbok;
 
Men nu är det öppet här igen
Insåg i dag att jag inte har skrivit här på flera dagar, det har varit fullt upp kan man säga.
Bella kom hem och där förändrades min lugna tillvaro.....
Varje kväll har jag haft något på gång, i går träffade jag den här goa människan.
 
 
Hon är verkligen min soulmate, att få en dos av henne en torsdagseftermiddag är underbart, och vi kan ju inte svika vårt favoritställe "Antikhallarna" och Latterian, love it.
 
I dag kändes det att det var fredag, jag vaknade trött och har varit trött hela dagen, men har haft en deadline som jag bara var tvungen att bli klar med så den har hållit mig vaken.
När den var klar så var jag utpumpad och bestämde mig för att flexa ut, var hemma 16:00 och då såg sängen så inbjudande ut så jag la ner huvudet och även kroppen och sen kommer inte jag ihåg så mycket mer förrän klockan var ca 18:00.....
 
Nu sitter jag i soffan och lär väl bli kvar här tills det är dags för sängen igen.
Den här helgen blir intensiv, så jag lär ju inte vara särskilt utvilad på måndag.... 
I morgon är det ledarsamling i kyrkan hela dagen och på söndag är det min tjänarsöndag i kyrkan så då är jag där på alla gudstjänsterna, 3 st 11, 16 och 18.
 
Valet snurrar mycket nu tycker jag, vad i hela.... ska man rösta på? inget är så där självklart som det har varit andra gånger.
Gör jag dessa tester som erbjuds bl a i Aftonbladet så är jag helt klart miljöpartist och sen FI men i hjärtat är jag inte fullt ut det, i allafall inte FI.
Jag tycker det är ett svårt val den här gången, framförallt vill man ju inte att SD ska få någon talan överhuvud taget.
Miljön är väl det som jag värnar om
 
Nu sätter jag på Teven och hoppas att den har något trevligt att erbjuda.
God fredags kväll gott folk!
 
Översättningen till andra språk är gjort av google och inte bra men hoppas ni kan förstå innebörden