Tänk om du funnits när du själv var i yngre tonåren....

publicerat i Dagbok;
Konstig formulering kanske men jag menar det jag skriver.
 
Som de flesta i dag så har jag snapchat, mest för att kika in på andras mer än att lägga ut något själv.
I dag när jag kikade in där så upptäckte jag något som faktiskt fick mina ögon att tåras och jag kände mig stolt som mor, stolt över dig min fina dotter. 
Du som kan reta gallfeber på mig och få mig att se stjärnor emellanåt men mest fyller du mitt hjärta av tacksamhet, tacksam över ditt vackra sätt att vara med andra, din förmåga att få andra att må gott, din kärlek till människor går över gränser som många av oss andra aldrig skulle gå över för vi är för bekväma.
 
Du mitt hjärta är den tjejen som jag så gärna hade sett fanns i ditt liv när du som mest behövde det, den där tjejen som tar sig tid me dem som är betydligt yngre, som är i början på sin vandring till att bli vuxen. Den där åldern när man är så osäker och beroende av vad andra tycker och tänker. 
Tänk att då få ha en ung vuxen i sitt liv som uppmärksammar, som bryr sig, som hittar på roliga saker, som bjuder hem ett helt gäng tjejer till sig och fixar mys, sånt mys som tjejer gillar, spa, gott att äta, skratt och snack, film och sist men inte minst du erbjuder dem alla att sova över.
Du tar med dem mitt i natten på en roadtripp till affären 2 minuter innan den stänger för du kom på att du har ju inte frukost till dem dagen efter.
Tänk vilka avtryck du lämnar i dessa tjejer, det finns en stor chans att de en dag kommer att bli den där ung vuxen i andra tjejers liv när det når din ålder, för att du en dag visade vägen.
 
Ja jag kan inte vara annat än stolt, jag vet att det du gör det gör du för din kärlek till Gud och den kärleken får ringar på vattnet.
 
Tack mitt barn, jag älskar dig
 
 

Hon är så unik

publicerat i Dagbok;
I början på sommaren mitt i natten så dök en tjej upp i mitt kök, en ljuvlig unge med de längsta naturliga ögonfransar jag någonsin sett, så fantastiskt vacker med ett smittsamt skratt, den största glimten i ögat och ett hjärta som bara fick mig att smälta. Det var helt klart kärlek vid första ögonkastet.
 
Natten blev lång vi hade så roligt, hon hade fått låna en bil en stund (skulle bara sticka iväg till Bella en kortis) de satt och väntade på henne, men det fick vänta förgäves för i mitt kök hade vi det så fantastiskt trevligt natten lång.
Sen dess har hon en stor, stor plats i mitt hjärta.
 
Hon och Bella har pratat om att bo ihop i vår men häromdagen så sa hon när vi tre facetimeade att hon nog hellre bor med mig..... (med glimten i de där vackra bruna ögonen)
Sen i slutet på september har jag inte fått träffa henne men jag har suttit klistrad framför teven varje fredagskväll för att se henne, hon är ju så sjukt bra på att sjunga så hon dök upp i idol.
Hon har inte haft nått flyt direkt, det började med att hon hade en cysta på stämbanden så hon kunde inte ta i som hon brukar, och juryn är inte nådig mot henne.
 
Hon är så trygg i sig själv och hennes liv står inte och faller med idol, om hon nu skulle åka ut så kan jag lova att det inte är sista gången vi hör från henne, nej hon har så mycket mer att ge men från en annan plattform.
 
Tjejen som ringer och facetimear mig från stylingstolen en söndagsförmiddag och berättar att hon har så roligt men är ledsen för att hon inte kan gå till kyrkan den söndagen men hoppas på att få göra det söndagen därpå.
Ja, det är Nicole jag pratar om, idol Nicole.
 
 
Om några minuter får vi reda på om hon går vidare, men för mig kommer hon alltid att vara mitt hjärtas idol.
 
Älskar dig min fina Nicole, du har kämpat på tappert och jag är så stolt över dig, du står fast på hans ord och låter dig inte påverkas av vad andra säger. Han, din Gud som du älskar så är din starka klippa som du står på och Han har en fantastisk plan för dig.
You have a gift from heaven!
 
Nu röstar vi gott folk
 

Ett färdigt inbjudande gästrum

publicerat i Dagbok, Inredning;
något så när i alla fall.
Man kan alltid göra mer och väggarna behöver lite mer kärlek men det kommer efter hand.
Tänk att man kan hitta så mycket fina ting på seconhand, loppis, blocket, källaren och i mina gömmor....
Sonens små söta skor
Ett gammalt fönster som fick bli tavelram till min karta
Skänken hittade jag på min kyrkas secondhand Heart for people, fotogenlampa och blomma hittade jag på Balders Hage
Flaskan hittade min vän Gloria på Sarons secondand för ett tag sedan och hon förstod att jag vlle ha den, ett monsterablad pryder den, fördelen med monsterablad är att man kan ha det i flera månader om man byter vatten lite då och då.
Var på vernissage i helgen och hittade dessa tre bilder tagna av Lotta Alverlin, tillsammans med sin man skapar hon vackra tavlor, hon fotar och han fixar ramar av drivved.
Tavlor som var på vernissagen, dessa två har jag beställt.
Min vackra gröna fåtölj hittade jag på Heart for people för 600kr, mina "bord" är tunnor som mina barn hittade i vår källare, riktigt charmiga.
Hemnes dagbädd hittade jag på blocket efter ihärdigt letande, de går som smör, kistan är min mammas brudkista
Jag älskar golvet i det här rummet
Yes, jag är nöjd. Ett rum där jag kan ta emot mina gäster, ett rum där människor kan trivas och vila, en fristad.
God natt gott folk