Livet är allt bra härligt!

publicerat i Dagbok;
 
Denna söta unge bjöd ut sin mor på O'learys i kväll, hon är min lycka och glädje
 
Livet har inte alltid varit en dans på rosor men mina barn har gett mig så mycket glädje och kärlek så jag skulle inte vilja ha något ogjort, jag skulle utan tvekan leva om mitt liv för dessa två härliga barn.
 
 
Vi fick en mysig stund på Avenyn och sen tog vi en promenad hem
Mor och dotter väntar på vagnen
 
 
En härlig amerikansk hamburgare
 
I dag har jag varit på en loppisrunda, först ut var Lantloppis jakobsson
 
 
 
Sen blev det ett besök på Siljedahls Design en mysig inredningsbutik efter det åkte vi in till kyrkans secondhand så i dag har mitt loppishjärta fått sitt.
Det blev en fruktlåda som ska få tjäna som hylla i köket och sen blev det nyckelskåp och ett gammalt fönster, jag är riktig nöjd med dagens fynd.
 
Ja, livet är bra  härligt och jag njuter av det, om tre veckor försvinner min goa tös till Portugal för två månader och i höst blir det två månader i London, hur ska detta gå?
 
Det är bara att vänja sig, det är ju så livet är barnen får man låna ett tag sen står de på egna ben och det är så det skall vara, men det är hårt och det blir så tomt, hon är ju min sista ut.
 
God natt gott folk
 
 

Liljekonvalj en underbar blomma!

publicerat i Dagbok;
Den här blomman klår nog tulpanen bland mina favoriter, den är ju så svår att få tag i och den växer under så kort tid.
Vid mina föräldrars  stuga finns det hur mycket som helst och detta var sista gången jag kunde plocka eftersom den skall säljas, riktigt sorgligt.
Vi var där ute i dag syrran med familj, jag och mor o far och tittade om det fanns saker som vi ville ha innan de var för sent och då passade jag på att plocka en rejäl bukett.
 
Det blev en bukett till köket och en till vardagsrummet.
 
 
 
 
 
 
Underbara små söta blommor och de luktar så gott.
Det var riktigt sorgligt att veta att det förmodligen var sista gången jag var i stugan, den 10/6 är det visning och sen är den väl väck.
 
Jag fick två fina dagar i Ulricehamn först i går med brorsan och hans fru och i dag med mor och far och lillsyrran och hennes familj, vädret har ju också varit på vår sida.
 
I morgon blir det loppis Jakobsson, alltid roligt att komma ut till dem på landet och botanisera bland härliga gamla ting, få se om jag får med mig något.
 
Nu får det bli sängen gott folk, god natt!

En dag i Ulricehamn!

publicerat i Dagbok;
När jag kom till Sverige som 19-åring så valde mina föräldrar att bosätta sig i den lilla staden Ulricehamn för de trodde att det skulle vara lättare för oss att komma in i samhället genom en liten stad, vi var ju lite av vita indianer...
 
Här bodde jag till och från under en 12-års period och i början så var det fruktansvärt att komma till en liten "by" på 8000 invånare från att ha bott i en 1,5 million stad hela min uppväxt, men man vänjer sig vid det mesta.
Den dagen jag fick chans att flytta till Göteborg i mitten på 90-talet så kände jag att jag fick luft under vingarna igen, jag kunde vara lite mer anonym och det fanns en puls som jag trivdes med även om Göteborg är en liten stad jämför med Quito.
 
Jag trivdes i Göteborg från första stund och har aldrig ens kommit på tanken att vilja återvända till Ulricehamn, men att hälsa på är helt ok och det är faktiskt en riktigt mysig stad att besöka, liten och pittoresk, med en fantastisk strandpromenad vid sjön Åsunden.
 
I dag har jag varit Ulricehamn, mina föräldrar bor där på somrarna och min bror med familj så i dag har jag hälsat på dem och fått en skön stund i solen plus en fantastisk promenad nere vid sjön.
 
Här kommer lite bilder från promenaden och från en nybyggd lekplats som invigdes i dag.
 
 
 
 
 
 
Kalbadhuset
 
Kallbadhuset från en annan vinkel
 
 
Gamla stationshuset
 
Ja visst är det en vacker stad, men det räcker med att hälsa på....
God natt gott folk