En underbar liten kille....

publicerat i Dagbok;
...... som gör sin faster lycklig
 
Ett riktigt litet energiknippe som pratar hela tiden, och allt som ser ut om en fotboll sparkar han på, han har redan slitit ut minst 3 bollar under sin tid här, men vilken underbar unge.
Han är alltid glad, inget är jobbigt (för det mesta) han är nyfiken på allt, skrattar ofta och allmänt bara gosig.
Han gör mig lycklig.
Här hittade han en låda att sitta i medan hans mamma provade kläder på desigual, inget är jobbigt, bara roligt.
 
 
 
 
I kväll hittade killarna några kompisar att spela fotboll med
 
 
Språket är inga problem i den där åldern.
 
Jag har haft en "Ta hand om dig Titti" dag i dag manikyr, pedikyr och helbens vaxning, inte det skönaste när man var lite bränd på låren, men men vad gör man inte.
Billigt är det i alla fall, fick allt för mindre än vad vaxningen skulle kostat i Sverige
 
I morgon åker barnen med sina föräldrar till ett vattenland i södra delen av ön men jag väljer att stanna i Las Palmas, ska kika lite i affärer och bara njuta av Las Palmas gator.
Det kan bli en stund på stranden också.
Nu blir det sängen i alla fall
God natt gott folk

Har lite funderingar.....

publicerat i Dagbok;
Vad gör att män anser sig vara helt OK med stor mage men deras kvinnor duger inte om de har övervikt?
När man är i vår ålder så är inte kroppen perfekt längre och vi kvinnor har fött barn, vilket gör att vi kan inte se ut som en flicka i kroppen, inte alla i alla fall, mer än en gång har jag blivit ratad för att jag ser ut som jag gör, mitt inre är tyvärr inte det man ser utan mitt skal, och jag vet att jag inte är ensam om upplevelsen.
 
Min slutsats är att de flesta män är betydligt mer ytliga än vad vi kvinnor är, de värdesätter inte ett härligt temperament, ett gott hjärta, att man kan ha roligt tillsammans, att man kan prata om allt, kärleken de får, nej kroppen är så viktig för dem så de är beredda att vara utan allt de fina som finns på insidan.
 
En kvinna med former är betydligt vackrare än ett benrangel.
 
Tankar från Tittis tänkarhörna.
För övrigt har jag haft det gott i dag, god natt gott folk

Las Palmas

publicerat i Dagbok;
Sitter på terrassen hos min bror med familj och bara njuter av min underbara tillvaro, har fått en go härlig frukost, nybakat bröd, avocado, apelsin. Livet är bra härligt och bara tanken att jag har tre veckor till gör mig lycklig.
 
Blev mött av delar av familjen i går när jag kom fram, vi drog ner till Las Canteras för lite mat och bara den stunden utan solskyddsfaktor gav mig en "härlig" ojämn solbränna som sved lite, så i dag tar vi det lungt med solen och åker in till gamla stan för lite shopping.
Kroppen har redan fattat att jag har semester så jag sov till 6:30 (7:30 hemma) och somnade om efter en stund blev väckt 9:30 av bror min som ville äta frukost med mig.
 
Jag har fått det så bra, min lägenhet är fräsch, stor och inte varm, när jag kom fram i går så hade mina värdar fyllt mitt kylskåp med yougurt, frukt, skinka, ost, vatten och bröd. Jag känner mig så välsignad, sen att få umgås med goa syskonbarn och deras kompisar är fantastiskt.
 
Ja som ni förstår så har jag mer än jag förtjänar, life is good.
 
 
 
 
 
Vi gick till en härlig Asiatisk restaurang i går kväll för buffé, och på vägen dit träffade vi på rullskridskoskolan, rullskridskor var min passion som ung