Det här med att vänja sig vid sig själv.....

publicerat i Dagbok;
.... är en konst helt klart.
Men jag gör framsteg, för något år sedan eller snarare månader sedan skulle jag inte kunnat tänkt mig att åka iväg till stranden i enbart mitt eget sällskap men i fredags  var det premiär.
Efter jobbet bestämde jag mig för att åka upp till Delsjön. Jag fixade lite melon och dricka och skrev en liten blygsam notice på FB " Delsjön någon?" Jag gjorde alltså ett tappert försök att slippa åka dit själv men det gav inte napp, inte ens en liten like....
Helt klart så var det så att det var min tur att face:a detta och jag gjorde det tapper som jag är..... 
Så nu kan jag skriva i mitt livs CV att jag har legat på en strand eller snarare gräsmatta, helt själv (nja inte riktigt sant, det var ju fullt av okända människor) i sällskap av sommarpratande David Hellenius och käkade vattenmelon, och det gick riktigt bra.
Nu får det bli nästa steg i detta projekt, bio kanske eller restaurang... nä fy sjutton så tråkigt.
Men det går bättre och bättre, känns nästan som om jag går igenom något 12 stegs program, haha.
Här ligger jag och njuter av solen.
 
Lördagen blev lite bättre med sällskap, tillbringade den på kyrkans secondhand, vi hade lite jippon eftersom vi öppnade upp lördagar igen efter sommarstängt.
Levande skyltdockor
Vår egen Circus Mie var också där

Man lär så länge man lever

God natt gott folk

Att få dela livet!

publicerat i Dagbok;
Kom hem för någon timme sedan från ett läger med min kyrka och jag är om möjligt ännu mer kär i den och alla dess människor.
 
Ämnet för helgen har varit Relationer, hur vi bygger relationer, hur vi tar hand om våra relationer, kärlek, vänskaps och familjerelationer.
Jag är så lycklig att få vara med i en församling där detta är prioritet ett, för vad vore det om vi inte kan "relationera"? 
Jag säger inte att vi är färdiga på detta område, nej långt därifrån men det är viktigt för oss och vi påminns om det och jobbar ständigt med det.
270 personer tillsammans från fredag till söndag och 270 för att det finns inte så många gårdar på skapligt nära avstånd som tar fler. De som kom in med sin anmälan försent fick inte följa med....
 
Tacksam är jag och många med mig för våra pastorer som kom till oss för ca 9 år sedan, det hade visioner som de tillsammans med oss har genomfört och huvudvisionen var att ha en kyrka som berör på djupet, där människor känner sig sedda och älskade.
Det uppmannar oss att alltid ha kärlekstänket som nummer ett, att uppmuntra och göra de där lilla extra för människor.
Precis så som Jesus var, han brydde sig om kvinnan som rörde vid hans mantel eller mannen så han fick synen tillbaka, han älskade horan som skulle stenas och han räddade henne från det, han tvättade sina lärjungars fötter och bjöd hem sig själv till tullindrivaren som ingen tyckte om.
 
Kärlek kan förändra världen, bara kärlek.
foto: Connect Church
foto: Connect Church
foto: Connect Church
foto: Connect Church
foto: Connect Church
foto: Connect Church
"Gör man någonting så blir det någonting, gör man ingenting så blir det ingenting"