Bokrean och lite Titti tankar!

publicerat i Dagbok;
 
Det har inte blivit så många böcker på bokrean de här året, men i dag var jag inne i den kristna bokhandeln Din Bok för jag behövde en bok till en vän, den var så ny så den hade jag inte räknat med att den skulle vara på rean men det fanns en hel del kvar, det var lite roligt jag hade helt glömt bort att det varit rea.
Hittade två små godbitar som jag blev glad av.
 
Alltid älskad med mycket fina texter och Marcus Birros Pappatexter, jag är så glad i Marcus, han skriver så fyndigt och bra, så dessa två böcker gjorde mig glad.
 
Jag delar med mig av en text från "Altid älskad"
 
Klokt C S Lewis! Narnia böckernas författare
 
Nu är det en ny vecka, nya utmaningar och möjligheter, livet känns härligt, våren tar med sig lycka in i min själ, förtröstan i min ande och värme till min kropp.
 
Det känns som att jag går omkring och väntar på något, något spännande som ska hända, jag längtar efter det fast jag inte vet vad det är, konstig känsla.
Väljer man att se livet från dess ljusa sida trotts motgångar så blir det så mycket lättare att leva.
Jag kan inte påstå att mitt liv varit en dans på rosor men jag har valt att se positivt på det ändå och de gör mitt liv så mycket vackrare att leva.
 
Jag säger som dessa små ljuvliga pojkar
 
God natt gott folk!

Hillsong Family!

publicerat i Dagbok;
 
I dag har vår församling blivit en del av den globala kyrkan Hillsong, det känns så stort och spännande.
Brian Houston från Hillsong church Australia skickade en förfrågan till oss som församling förra året om vi önskade vara en del av den stora Hillsong familjen som finns över hela världen.
Svårt att tacka nej till ett sådant erbjudande, självklart vill vi det samtidigt som vi står kvar som en del av Pingst Sverige, bättre kan det inte bli.
Jag ser framemot en spännande tid framöver, det kommer bli så bra.
Det var en fantastisk kväll i kyrkan med predikan av Tigleth Malkey ifrån Södertälje, han var så bra, ett rakt och bra budskap om att har du varit i kyrkan utan att möta Gud då har du inte varit där för kyrkan är Gud.
 
Camilla och Anders presenterade nyheten.
 
Nu blir det till att sova i morgon blir det träning kl 05
God natt gott folk!

Väntar på att tiden ska gå.....

publicerat i Dagbok;
.....så jag kan få gå till kyrkan, vilken förmån att få längta till kyrkan, till gemenskapen, glädjen, sången, budskapet.
Jag är välsignad med en församlingen som ger mig och så många andra energi och glädje, och jag är så välsignad av min Gud och vad det innebär att få vandra sida vid sida med honom.
 
Jag har fått en fantastisk helg i Falkenberg och nu börjar snart en ny vecka med allt vad det innebär, jag ska börja träna i morgon på ett nytt gym och det känns inspirerande.
 
Våren är här och den ger energi och glädje, solen värmer kropp och själ.
 
Nu kan det bara bli bättre, livet ler och det finns så mycket härligt som kan hända, jag ser framemot sommaren i Las Palmas, jag ska bara njuta, vara och lära mig att umgås med mig själv, det kan ju faktiskt vara så att livet har bestämt att jag får nöja mig med mitt eget sällskap och då är det lika bra att börja vänja sig och lära sig att tycka om det, förhoppningsvis så har jag många år kvar av min vandring här.
 
En härlig fortsättning på söndagen mina kära