Ett uttjänat kök!

publicerat i Dagbok, Inredning;
 
Nu ligger det på blocket så får vi se om någon nappar på att lägga ett bud, jag är ju faktiskt mest intresserad av att någon kommer och monterar ner det, så slipper sonen och hans vänner göra det, ja, för det har han lovat.....
 
Han är fin pojken min, han har fullt upp med studier och aktiviteter i kyrkan men inte säger han nej när mamma ringer och frågar om han kan hjälpa mig en eller två dagar, nej han kollar i almanackan och ger mig förslag på dagar där han kan ha en lucka, glad och tacksam blir man.
 
Jag har länge velat fixa mitt kök och nu ska det bli av, jag sa igår att jag blir lycklig av olika saker och detta är en sådan sak.... Jag är lycklig, ser så framemot att få ett kök som jag vill ha det.
Detta kommer snart att vara ett minne blott :-)
 
Tror ni någon kan nappa på detta?
 
 
 
 
 
 
 
Man kan tycka att vad är det för fel på det köket? men om man tittar nära vilket jag gör dagligen och så har gjort i flera år så ser man att det ser smutsigt och slitet ut och det går inte att tvätta bort för det är en film eller lack som har släppt runt handtagen.
 
 
Så nu ska jag få mitt drömkök, ja, det som går att göra med ett så litet kök.
 
I dag har Peter min bror varit här tillsammans med Lena (en vän från Ulricehamn) Lena skulle på ett återbesök hos ögonläkaren efter en operation, så jag flexade ut tidigt för att få träffa dem, det blev en lunch hemma hos mig.
Nu sitter jag i soffan och bara njuter av dotterns sällskap och lite go musik.
Love my life!
God natt gott folk

Taggar: blocket, kök;

Kommentera inlägget här :