Semestern bokad!

publicerat i Dagbok;
 
Ja då var tre semesterveckor bokade och delvis betalda, bestämde mig i helgen för att åka till Las Palmas i sommar, har hyrt en lägenhet centralt och nära stranden.
Min bror och familj kommer att vara där två av mina tre veckor och det ser jag framemot.
 
Las Palmas är en av mina favoritstäder, mycket för att mamma och pappa bor där naturligtvis men också för att det är en charmig stad med så mycket att se och upptäcka, allt från gamla stan till nutid i form av stora shopping centrar. För att inte tala om den fina stranden som sträcker sig flera km och dess strandpromenad Las Canteras.
 
Ja, det blir så bra, jag kände att jag behövde göra något denna sommaren som gav mig miljöombyte, bara att få gå omkring och prata spanska i tre veckor är fantastiskt för mig, då känner jag mig hemma.
Den vila det innebär att inte ha några krav på mig under så lång tid är välbehövlig. Ja, jag är mer än nöjd med mitt val.
 
 
 
 
 
Att få gå och handla färsk frukt i Saluhallen är obeskrivligt härligt
 
 
Att få träffa Juan varje dag vid stranden, den mest sympatiske och serviceminded jag känner, han hyr ut solstolar och parasoller och han tilltalar mig och mina syskon vid vårt namn
 
Detta är den gamla delen av Las Palmas.
 
 
Nu har jag 5 månader att suga på karamellen och sen är jag där.
 
Nu blir det en kopp te gott folk med en stunds stickning i soffan
God kväll!

Kommentera inlägget här :