Dagen är kommen

publicerat i Allmänt, Dagbok, Semester;
13 December 2015.
Klockan är 8:31 pip... Och jag ligger kvar och filosoferar, visserligen har jag lagt i en maskin tvätt, inget ska vara smutsigt när vi kommer tillbaka, men sen la jag mig igen.
Packningen blev klar i går, i dag blir det lite städning och sen bär det av till Post hotell för årets höjdpunkt julkonserten "The light of Christmas"
 
I går när jag insåg att vi är skapligt i ordning så bestämde vi oss för att även se extrakonserten av barnkonserten "Olofs Jul" klockan 12:00 ;-)
 
Efter den gör vi lite ärenden på stan och sen 15:00 blir det årets höjdpunkt, då är det julstämning på hög nivå kan jag lova.
Jag är ju naturligtvis väldigt partisk, men min kyrka Connect Church är helt fantastisk på att producera julkonserter de överträffar varandra varje år. Det finns så mycket duktiga och kreativa människor.
 
Efter julkonsert så bär det av till Landvetter 19:25 går flyget och sen har vårt äventyr börjat.
En månad med min tös och två ryggsäckar, ja jag är exalterad, klart jag är, att få njuta av värme, och vackra landskap, ny kultur är fantastiskt.
jag växlade lite valuta häromdagen och blev miljonär på kuppen
Tre miljoner i Rupier 
I dag är det lucia och jag fick även uppleva ett Lussetåg i fredags på jobbet, mina härliga kolleger har övat ochfilat hela hösten, riktig skönsång.
jag ska försöka skriva några rader så fort jag har möjlighet och wi-fi 
Önskar er alla en fantastisk Jul
Kram

Taggar: Bali, Sankta Lucia, Thailand, The light of Christmas;

Kommentera inlägget här :