Ibland går det inte som man vill.....

publicerat i Dagbok;
..... och det kan nog vara bra, ibland.
 
I dag har jag vinkat av mina tjejer, ja egentligen har jag bara en men Maria är som en dotter till, hon har funnits med sedan båda tjejerna gick i nollan och i dag är det oskiljaktiga.
Intresset för surfing är stort för dem båda och i dag bar det av till Portugal, med bil....
Ja, jag vet.... ska de bila ner till Portugal? säger du och det säger nog jag också, men vad har jag att säga de är myndiga och gör vad de vill. Jag kan i allafall underlätta för dem så jag sålde min bil billigt till dem så Bella i allafall kör en bil som hon kan och som är skapligt säker.
 
Jag fick instruera dem lite var man fyller på vad mm.
Avsked är aldrig roliga men att skicka iväg sina barn på en 350 mil lång resa genom Europa med ett färskt körkort är väl inte drömscenariet direkt, Ja, jag grät så tårarna sprutade, men det är jag i en nötskal....
Jag har insett att vattenfast maskara är min grej helt enkelt.
 
De kom inte iväg förrän 19:30, skulle ner till Malmö för att sova över hos morbror med familj för att sen i morgon ta färjan från Trelleborg.
20:05 ringer telefonen då var det Bella som uppgivet berättar att pirattakräcket ifrån Biltema inte höll när de lastade på en bräda till hemma hos Maria....
Så de kom hem igen.
Energi saknas inte i dessa tjejer, de satt sig direkt och kollade efter original på nätet och hittar i Trollhättan, sätter sig i bilen och drar till Trollhättan kl 21:00, hoppas bara nu att de verkligen passar.
 
Så var det med det, i morgon gör de ett nytt försök
Lycka till nu tjejer, jag tror på er bara ni är så där kloka och försiktiga som ni två kan vara.
Älskar er med hela hjärtat och lite till
God natt gott folk
Översättningen till andra språk är gjort av google och inte bra men hoppas ni kan förstå innebörden
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anonym:

Nu är de på väg till färjan köra syster. Ringer dig snart.

Kommentera inlägget här :