Tittilina

Är sommarn över tro?
Ja, i dag var det inte roligt att gå upp, regnet de bara öste ner, 8 grader visade min termometer när jag körde till jobbet. Ja, för jag körde, fy för att gå till och från vagnen med de skyfallet.
 
Tur jag har tre veckors semester i september som huvudelen kommer att tillbringas i varma Spanien.
Men jag fick en fantastisk vecka i juli och för två helger sedan så var jag i Falkenberg och fick lite sol på näsan.
Den helgen fick Titti åka raggarbil för första och antagligen sista gången i livet, vilken kännsla när en Thunderbird 65 brummar fram.
Han var ju nästan lika gammal som mig.....
Cheries pappa bjöd på riden, sicken kännsla.
Sen var jag på en häftig restaurang utanför Falkenberg, den låg i en lada och de hade stora vedgrillar, maten var det amerikanskt stuk på.
Men trotts att jag har jobbat nästan hela sommaren så har det ändå varit lite ljusglimtar, så jag kommer nog att se tillbaka på sommaren 2016 som en härlig sommar särskilt när jag fått lägga till mina veckor i Spanien.
 
När jag kommer tillbaka i slutet på september så börjar ett nytt kapitel i mitt liv, min sista unge flyger ut och jag har bara mig själv att tänka på.... Konstigt? det kan du ge dig på men samtidigt en väldig frihetskännsla.
Nu gör jag precis vad jag vill, behöver inte ta hänsyn till någon....
Visst är det en konstig kännsla det också, jag som alltid har brytt mig om allt och alla, och det finns ju kvar men på mina vilkor.
 
Ja vi får se hur det går, jag kanske är helt förstörd frammåt oktober eller så dansar jag på borden.
Trevlig kväll gott folk
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress