14 november 2017

Måndag kväll

Dagbok Resedagbok

Sitter här i min fina lägenhet och dricker kvällste, tittar ut över vyn på denna stad som är mig så kär.
Bilden gör den inte rättvisa, det är för mörkt för att den ska bli bra.
Magen har inte mått så bra sista tiden..... Jag tycker jag varit noga med vad jag äter men ibland är jag ju ute och äter och även om jag försöker vara noga med att inte äta saker som kan ha bakterier så kan det nog bli det ändå.
Så en kopp te får duga i kväll.
 
Helgen har varit underbar, den började i fredags kväll efter att vi var färdiga på tryckeriet så gick vi ut och käkade på ett trevligt Mexikanskt ställe, min vän Marisol och hennes två döttrar.
Här delar jag och Cami på en glass som vi fick av restaurangen
Lördagen var det bestämt att jag skulle tillbringa med mina små, Isaak 11 år och Rafael 8 år vi skulle käka och sen gå på bio, maten bjöd min bror Peter på, han vet nämligen vad de gillar och han är en favorit hos dessa pojkar.
mamma fick vara med på ett hörn
 
Sen blev det Thor på bio, inte riktigt min typ av film men en hel del humor i den ändå.
Pappa Juancarlos kom hem från djupaste djungeln på eftermiddagen så vi var och mötte honom innan filmen och så gick vi alla fem på bio.
Sen ville de att jag skulle sova över så så fick det bli, vi fick en härlig lååång frukost tillsammans innan vi åkte på mässa
Efter lunch, ceviche för min del så skjutsade de mig till mina vänner som jag skulle träffa på eftermiddagen
Tjejer som jag delade livet med när jag var ung, mycket ung......
Så roligt att återse dem och uppdatera oss.
 
Dagarna går och nu har jag varit här i en månad, knappt 6 veckor är det kvar och det går fort, det enda som gör att jag kan acceptera att det går fort är den här lilla killen som jag fick umgås med en stund i dag, honom längtar jag helt galet efter att få pussa på och ta igen all tid  jag har förlorat.
Bilden var ingen höjdare men här kommer en bättre som hans faster tog förra veckan, ljuvlig är han min lilla tomtenisse.
 
 God natt gott folk
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress