I dag var det dags att fortsätta vår resa innom Peru, vi lämnar hotellet vid 12:00 och kommer fram till flygplatsen vid 13:00 den resan kostade 75 kr, helt ok kan jag tycka. Annars tycker jag att Peru är dyrt när man vet att lönerna för någon som jobbar i en fin skoaffär är under 5000 kr.
 
Vi tog vår lunch på flygplatsen eftersom vi hade gott med tid, jag säger det igen Peruansk mat är gudomlig
Detta är en potatiskaka fylld med kyckling, ägg, avokado, tomater,mm helt ljuvlig till det drack vi "chicha morada"
En dryck som kommer från indianerna, den lila majsen är huvudingrediensen (därav färgen) som är något jäst, den är riktigt god.
Vi landade i Cusco vid 16:30 en resa som var magisk, bara berg, lite läbbigt att landa kändes som att vingen skulle slå i något berg. Men nu är vi här på 3400 m höjd och det känns men vi har garderat oss med tabletter, cocakarameller, cocatuggummi, cocablad och te för i morgon ska vi upp på 5000 m höjd och mer....
Klockan 3:30 blir vi upphämtade med buss för att komma till detta vackra berg som har varit gömd under snö och is men pga. uppvärmningen så har glaciären smält och berget visade sig från sin rätta sida.
De sju färgernas berg heter det, man kan gå upp eller rida och Titti valde att rida trotts att hon är ganska så rädd för hästar, men det går tydligen en "snäll människa" framför och leder...... Jag måste ju få göra detta, då får man lämna rädslan åt sidan för gå upp är inte att tänka på, där räcker nog inte cocan....
 
Detta är den enda bild jag tog av Cuzco i dag från taxin, på denna gatan bor vi, det kommer mer
Jag sitter på ett trevlig hotellrum med tv:n på det är en viktig match Peru-Colombia, Magnolia hejar på Colombia och resten av hotellet på Peru, jag är mindre intresserad, men det är livat.
Klockan är 19:40 och jag väljer nog snart att lägga mig 3:30 är tidigt
Kram från mig gott folk
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress