Trotts ordentlig kyla och regn så hade jag en fantastisk kväll i går.
Min vän Viviana bjöd mig och två av tjejerna jag gick i skolan med på asado i går, hennes man fixade en ljuvlig asado
 
De har en grillplats innomhus, då förstår ni att asado är stort i Argentina, inget väder ska kunna hindra dem från att grilla... Alberto var kung på det.
Jag är överväldig av att jag träffade dessa tjejer sista gången när jag var 10 år och nu 45 år senare så plockar vi upp livet igen och har det helt fantastiskt roligt tillsammans.
Jag umgicks bara ett år med dem men banden finns där
Monica och Silvia kommer ihåg hur avundsjuka de var på mina träskor, jag gick alltid i träskor.
Viviana och Alberto säger att de vill komma och hälsa på mig i Sverige jag hoppas att det blir verklighet.
 
I går på förmiddagen så hade jag en date med en tant som betydde mycket för mig när jag var barn, mina föräldrar jobbade mycket när vi bodde här så varje ledig stund så fick jag vara hos dem på deras stora gård.
Hon lät oss bara vara och göra de vi ville, ibland var jag med henne i köket och lagade mat och ibland var vi ute och åkte traktor eller hittade på hyss, min bror, hennes son och jag.
Vi fick en fin pratstund på ett caffé i går, fina varma Mirta
 
I morgon lämnar jag detta för nya äventyr, Colombia och Magnolia väntar, det blir svårt att lämna dem, jag är kär i dessa ljuvliga människor.
Mina små som ger mig så mycket kärlek Zoé och Abril
 
Den här lilla killen är en annan som jag saknar så jag går sönder, men nästan varje dag när han äter kvällsmat så får jag vara med på ett hörn.
Love him to pieces
God natt gott folk
Barbro Forsberg

Rio Cuarto gråter ända sedan igår..Det regnar...Titti far vidare på sin rundresa...men så är livet! Vi som fått rå om dej lite är glada för det, men gråter eller det gör ont...en bit av Sverige, storebror Gunnars tös...ja, det blir för mycket av det goda ibland, men...Tack Titti för denna tid du varit mitt ibland oss.Bara vara du...dag efter dag som den kom...men ditt leende är så vackert!
Vem vet när vi ses nästa gång?
Stora kramen ...din faster i Södern!

Barbro

Svar: Tack älskade faster för så mycket kärlek, hoppas få rå om dig i Sverige om en snar framtid.
Tittilina

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress