Dag 6 av 21

publicerat i Dagbok, mat & dryck;
Snart en vecka på detta program som formar mig dag för dag.
Pratade med min kollega Sara i dag som gör det här tillsammans med mig, vi är överväldigade över den goda maten och att det faktiskt går riktigt bra.
Vi kommer att i största mån äta den här kosten även efter 21 dagars slut.
Den är renande, hälsosam, god och förhoppningsvis så blir man av med sin värk.
 
I går, dag 5 hade jag fruktansvärd abstinens efter socker i någon form, helst choklad naturligtvis... men det fick bli kokos- hallon och bananglass.
Jag mixade ihop en banan, kokosgrädde och frysta hallon och det blev en härlig glass.
Där lugnade sig mitt sockerbegär för en stund. I dag är den där och irriterar igen men nu har jag bakat en banankaka utan socker naturligtvis. Jag får ju gäster i kväll.
Bananer, ägg, honung, kokosmjölk, mandelmjöl, samt lite kryddor
 
Den här kursen är så inspirerande, Nilla's kitchen har fantastiska recept som man vill prova.
Vissa är inte lika goa som andra, som t ex cashewyougurten som jag gjorde häromdagen, den käkade jag till frukost i dag, den gör jag nog inte om.
 
Lite kvar på dag 6 får se vad Herta hittar på för mat till middag, hon ska stå för den men hon vet att den måste vara mjölkfri, sockerfri och glutenfri.
Hon kan det där, hon som har ett företag som bakar vegansk glutenfria, mjölkfria och raffinerat sockerfria bakverk. Så jag är inte orolig.
 
Trevlig fredagskväll gott folk

Taggar: Nillaskitchen, Vesserts;

Kommentera inlägget här :